Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esittely

Tervetuloa tutustumaan sivuille!

Demicle's on pieni keeshondeja kasvattava kennel Pirkanmaalla. Äitini Merja on aloittanut kasvatustyön, mutta toiminta on siirtynyt minulle, Annikalle. Pentuja meille syntyy kerran, pari vuodessa ja yhdistelmät ovat tarkoin harkittuja rodun etua ajatellen.

Ensimmäisen kerran törmäsin rotuun luettuani artikkelin keeshondeista Koiramme lehdestä. Luonnekuvaus oli juuri sitä, mitä koiralta haen joten tutustuin rotuun tarkemmin. Vanhempien suostuttelun jälkeen sain ensimmäisen kessun vuonna 2003. Demin kanssa kisasimme tokossa ja agilityssa ja sain kipinän koiraharrastukseen.

Toivon että kasvattini olisivat mahdollisimman terveitä, pitkäikäisiä ja hyväluonteisia. Kessulla kuuluu olla hieman pilkettä silmäkulmassa! Arvostan jalostuskoirissani hyviä perhe- sekä harrastuskoira ominaisuuksia, tervettä liioittelematonta rakennetta, vaivatonta liikettä ja rodulle tyypillistä turkinlaatua. 

Harrastan aktiivisesti agilitya kessujeni kanssa. Tällä hetkellä kisaan Gagan kanssa agilityssa kolmosluokassa ja Cocon kanssa kakkosluokassa.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liittyen koiriini ja pentueisiimme! 

 

Jäsenyydet:

Suomen Kennelliitto

Suomen Keeshond Ry

Tampereen seudun koirakerho

 

Lisää tietoa rodusta löydät rotuyhdistyksemme sivuilta:

Suomen Keeshond ry