top of page
733130E0-4CBD-4234-9642-0A2C47CB3066.png

Kuvaaja: Johanna Kämäräinen

Kuusi pentua syntynyt 12.4. Emme ota lisää kyselyitä tähän pentueeseen.
Vicky&Rio11.png

Rio täydentää tasaisella persoonallaan Vickyn pirskahtelevaa luonnetta. Rio on Mr. cool ja Vicky taas iloinen pieni sähikäinen.Kummatkin vanhemmat ovat terveitä ja kattavasti geenitestattu. Pennut voivat olla DM tai NAD kantajia, kantajat eivät sairastu, joten tämä on ainoastaan mahdollisen jatkojalostuksen kannalta huomioitava asia. Vanhemmilla on kummallakin MyDogDNA:n mukaan korkea geneettinen monimuotoisuus (Rio 41% ja Vicky 42%). Geneettisesti vanhemmat ovat kummatkin pitkähäntäisiä, joten pennuilla tulee olemaan pitkät hännät. Vicky kantaa punaista väriä, eli kaikki värit ovat mahdollisia.

Näitä sukuja yhdistämällä on aiemmin saatu hyvin potentiaalisia harrastuskoiria. Toiveissa olisikin terveet pennut, jotka toisivat perheilleen iloa niin kotona kuin koiraharrastuksissa
 ❤️

Pennuille pyrin löytämään aktiiviset ja kokeneet harrastavat kodit. Toivon aiempaa koirakokemusta, ja mielelläni luovutan pampain muun lauman jatkoksi. Pampai vaatii paljon liikuntaa ja aktivointia, helpoiten nämä tarpeet tulee tyydytettyä koiraharrastamisen avulla.

EMME OTA LISÄÄ KYSELYITÄ TÄHÄN PENTUEESEEN.

bottom of page